donuts bakken

Uitslag foodblogevent

donuts bakken

Met het thema “Guilty pleasures” verwacht je natuurlijk heerlijke inzendingen. En aan mijn verwachtingen is helemaal voldaan. Ik vond het enorm leuk om alle inzendingen te bekijken! 

Ilse van uitmijnkeukentje was de eerste. Zij deelde met ons de dingen waar zij enorm van kan genieten. Het verbaasd je misschien, maar ook mensen die veel met eten bezig zijn genieten van simpele foute dingen. Ilse trekt bijvoorbeeld graag een zak drop open of pakt een simpele Cornetto. Als bonus geeft ze een recept voor fudge met noten. Ik geniet er nu al van. 

Een guilty pleasure staat niet gelijk aan enorm ongezond eten, dat bewijst Melanie van Piccanti maar weer. Haar vleesspaghetti is het antwoord op elk probleem. Wil je snel iets te eten? Heb je iets te vieren? Of moet je juist wat verdriet weg eten. Deze vleesspaghetti is overal voor geschikt. 

Een lekker stuk vlees, een flinke portie koolhydraten en afmaken met alles dat jij lekker vindt. Dat alles breng je samen met een heerlijke romige saus. Ik schuif wel aan! 

 

Spruitjes zijn niet vies  combineerde twee van mijn favoriete dingen tot een heerlijke snack in deze pindakaas/Nutella ballen.  Gelukkig zijn dit ook twee guilty pleasures van Marloes! Haar derde guilty pleasure is patat verzuipen in mayonaise (en ketchup) en daar doe ik ook graag aan mee. 

Met dit simpele recept heb je altijd een klein balletje genot bij de hand. 

Sanne van uitdepanvansan deelt 5 van haar favoriete guilty pleasures. Tenminste, dat zegt ze. Eigenlijk staan er veel meer tussen de regels door. Als je wat inspiratie zoekt is dit artikel zeker een aanrader. Gelukkig stonden alle recepten al op haar blog. De chocolade karamel taart met zeezout gaat ook op mijn lijstje! 

Ruth van Ruthsfoodblog kwam eigenlijk tot de conclusie dat bijna haar hele blog wel een guilty pleasure is. Dat probleem heb ik met mijn blog ook wel eens. Zij noemt wat heerlijke zoete recepten en verschillende pasta recepten. Ben ik gelukkig niet de enige die enorm kan genieten van een flinke bak lekker pasta. Haar cannelloni lijkt me echt heerlijk! En de wat simpelere pasta met spinazie staat hier ook regelmatig op tafel!

Katrin van Katrinsfavorieterecepten kwam met een recept dat al langer op haar blog stond. Deze hazelnoten chocolade cake. Het valt op dat voor veel mensen chocolade een guilty pleasure is. Verwerkt in deze cake met hazelnotenpasta en roomboter is het helemaal een echte guilty pleasure. Maak het af met een heerlijke laag ganache en hij is helemaal compleet! Genieten maar. 


 

Aan mij nu de lastige taak om iemand uit te kiezen als winnaar. Ik vind het allemaal erg leuke inzendingen, genoeg om van te genieten. Maar voor mij springt er eentje bovenuit met de simpele reden dat zij twee van mijn ultieme guilty pleasure ingredienten gebruikt. En dat is het recept van “Spruitjes zijn niet vies“! Pindakaas en Nutella in één recept? JA! Voor mij de ultieme guilty pleasure. 

Dus gefeliciteerd Marloes, veel plezier met het organiseren van het volgende foodblogevent. Ik ben erg benieuwd naar het thema! 

 

3 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.