Mimes gaat verder als Season with love!

bagels

Season with love? Ja! Jullie kennen mij als Mimes, maar voortaan ga ik hier verder.

 

Mimes vond ik een leuke naam, maar hij sloeg op mij. Mijn blog daarentegen gaat niet over mij, maar over mijn eten. Daarom wilde ik een naam die beter bij eten past. Season with love! De belangrijkste ingrediënten in de keuken zijn liefde en geduld. Met dat als basis kun je alles maken!

 

Mochten jullie mij al volgen via verschillende social media kanalen dan gaat dat allemaal automatisch over naar Seasonwithlove. Alleen mijn Facebook kon ik niet mee verhuizen, dus ik zou het heel erg waarderen als jullie mijn nieuwe Facebook zouden kunnen liken.

 

Ik ben erg blij met mijn nieuwe design, maar mochten jullie feedback hebben laat het dan vooral horen!

 

Liefs,

Mirne

3 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.