Fooddock Deventer

Na een dagje Apenheul wilde wij nog ergens lekker eten. Het plan was eigenlijk om heel Deventer te ontdekken, maar vanwege het weer zijn we direct naar Fooddock gegaan. Ik was eigenlijk niet van plan om hierover te schrijven, dus ik had mijn camera niet meegenomen. Maar ik ben hier zó enthousiast over dat ik het gewoon wel moest delen. 

Wij kwamen hier op een zondagmiddag rond een uur of 3. Het was nog erg rustig, maar zeker niet ongezellig. Wij moeten altijd wennen aan de rust in deze regio, in Rotterdam had dit stamp maar dan ook echt stampvol gezeten. 

Na een rondje langs alle kraampjes gelopen te hebben, hadden we al verschillende dingen gezien die we echt wilde proberen. We begonnen met een tweepersoons plankje bij El Puerto. Een (erg) pittige curry, biefstukreepjes, eendenborst, aioli, olijven en garnalen. Allemaal smaakvol en prima. Daarna gingen we naar Hieper de Pieper. Mijn favoriet! Een patatje met lekkere en verrassende toppings. Wij hadden een patatjes met truffelmayonaise, spekjes en Parmezaanse kaas. 

Gelukkig heb ik een vriend die het ook leuk vind om zoveel mogelijk te proeven. Wij delen alles zodat we meer verschillende dingen konden nemen. Zo hadden we nog net wat ruimte voor wat Dim Sum. Voor 10 stuk waren die 12 euro. Ze waren okay, maar ik vond ze erg duur. Om heel eerlijk te zijn haal je in de toko net zulke lekkere uit de vriezer. 

We sloten de dag af met een frozen yoghurt bij Amy’s. Altijd lekker. 

Al met al vond ik het eten prima. Maar het leukste aan Fooddock is de sfeer. Er zijn allemaal gezellige hoekjes binnen en buiten is een lekker ruim terras. Er is veel variatie in het aanbod en dat maakt het alleen maar leuker. Zo ben ik nu nog erg benieuwd naar Mouane Afrique. Ik hou gewoon van zulke concepten. Dit is een ideale plek om heel wat uren te slijten. 

Mocht jij in de buurt zijn van Deventer, dan moet je hier echt heen! 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen