Hebben jullie de barbecue al aan gehad?
Je hebt nodig:
- een kwart van een rode kool
- 1 kleine rode ui
- 1 appel
- 1 el mayonaise
- honing
- citroensap van 1 citroen
- peper en zout
Snijd de rode kool in zo’n smal mogelijke reepjes. Doe dit rustig en met aandacht, want te dikke stukken zijn echt niet lekker. Snijd de appel in kleine blokjes en de rode ui in dunne ringen.
Doe dit allemaal in een grote schaal en doe de rest van de ingrediënten hierbij.
Bij normale salade doe je de dressing er vaak pas op het laatst doorheen, omdat de salade anders helemaal zacht word. In dit geval is het juist lekker als je de salade al helemaal ruim van te voren maakt. Een volgende dag is hij zelfs nog lekkerder! De rode kool is namelijk nog erg knapperig in het begin.
Enjoy!
Ga jij dit recept maken? Laat me vooral weten hoe het was! Deel je resultaten op Facebook, Twitter of Instagram en tag mij @seasonwithlove #seasonwithlove. Ik ben erg benieuwd!