Season with love

WINACTIE! – Sencor staande mixer

SencorMixer

Het is geen geheim dat bloggers soms dingen krijgen. We krijgen uitnodigingen voor leuke dinertjes en evenementen en mogen regelmatig nieuwe producten testen. Dat alles om voor jullie leuke artikelen te kunnen schrijven. Het is altijd leuk om dingen te krijgen, maar het is nog veel leuker om dingen weg te geven. Daarom ga ik deze prachtige staande mixer van Sencor verloten! 

Ik schreef al eerder een artikel over deze prachtige staande mixer, een kleurvolle eyecatcher in de keuken. Ik vind hem heel erg mooi en hij is ook nog eens enorm betaalbaar. 

Iedereen die gek is op bakken, droomt van een prachtige staande mixer. Ik ben heel erg blij met de mijne. Ik gebruik hem niet dagelijks, maar soms is die echt onmisbaar. Bijvoorbeeld wanneer ik Italiaanse meringue maak. We kunnen ons allemaal voorstellen hoe lastig het is om met één hand te mixen en met de andere gloeiendhete suikersiroop erbij te gieten. Op dat soort momentjes wil je echt niet meer zonder. 

Slagroom opkloppen is ook nog nooit zo gemakkelijk geweest en om je eiwitten stijf te kloppen hoef je geen minuten meer te staan. Je kunt rustig verder met andere dingen terwijl de mixer zijn werk doet. Ja, ik ben fan. Jullie ook?

Wat zou het eerste zijn wat jullie zouden maken met deze mixer? Gaan jullie net als ik voor klassieke cupcakes of komen jullie met hele creatieve creaties? 

Jullie kunnen deze staande mixer van Sencor t.w.v. 119,99 euro winnen! Wat moet je daar voor doen?

1. Like mijn Facebookpagina.

2. Laat een reactie achter met een geldig e-mailadres.  

Deze winactie loopt t/m maandag 1 februari 2016. De winnaar wordt per mail op de hoogte gebracht. Krijg ik geen reactie binnen een week, loot ik een nieuwe winnaar.