Ik hou niet van eten weggooien, bij mij gaat er dan ook zelden iets weg. Sinds kort weeg ik alles dat ik kook af, vroeger schepte ik gewoon mijn bord vol tot de pan leeg was.
Waar sommige mensen één dag in de week alle kliekjes gewoon opwarmen, gebruik ik mijn restjes graag om iets anders van te maken. Dan blijft het eten ook gewoon leuk. Want hoe hard mensen ook kunnen roepen dat eten alleen maar bouwstenen voor je lichaam zijn, moet het voor mij ook gewoon leuk en lekker blijven.
Ik ben helemaal gek op tosti’s. Als het aan mij zou liggen zou ik ze elke dag wel kunnen eten. Ik heb ondertussen al een hoop verschillende tosti’s op, maar dit was toch echt de lekkerste.
Moet ik er eerlijk bij zeggen dat ik dan ook gewoon helemaal gek ben op een lekkere bolognesesaus. Ik kan nog zulke leuke uitgebreide maaltijden maken, maar met een bord spaghetti bolognese maak je mij ook altijd blij.
Houd deze tosti in gedachte wanneer je net het laatste beetje bolognesaus uit de pan wilt scheppen.
Ga jij dit recept maken? Laat me vooral weten hoe het was! Deel je resultaten op Facebook, Twitter of Instagram en tag mij @seasonwithlove #seasonwithlove. Ik ben erg benieuwd!
- witte boterhammen
- bolognesesaus
- oude kaas
- roomboter
- Schaaf de kaas plakken.
- Smelt de roomboter in de pan.
- Beleg een boterham met kaas, daarop een laag bolognesesaus, daarop weer kaas en eindig met nog een boterham.
- Zet het vuur niet te hoog en leg de tosti in de pan.
- Oude kaas smelt niet zo snel, daarom moet je voor een goed resultaat de tosti lang en langzaam bakken.
- Draai hem halverwege om en bak hem ook aan de andere kant mooi goud bruin.
- Direct serveren.
- Omdat wij niets verspillen.
- With love,