Zuurkool tosti met knakworstjes
Ik eet eigenlijk zelden zuurkool. Laatst maakte ik zuurkool stamppot en ik heb meteen een klein beetje zuurkool apart gehouden voor deze zuurkool tosti met knakworstjes. Het was verrassend lekker!
Het liefst zou ik elke dag tosti’s maken. Goed brood, de beste kaas en vervolgens afwisselen met verschillende extra’s. Mijn school heeft echt een hele kleine kantine, maar wel iets van 8 soorten tosti’s. Helaas is de basis al niet goed, dus dan zal het nooit echt lekker worden. Ze doen daar echt van die plastic kaas tussen de tosti’s. Zonde! Gelukkig scheelt dat voor mij wel een hoop geld. Ik koop eigenlijk nooit iets in de kantine.
De komende periode krijg ik het veel drukker op school. Al mijn lessen zijn in 3 dagen gepropt en de andere twee dagen loop ik stage. Daarnaast heb ik natuurlijk ook een baan en hou ik niet superveel tijd over. Hopelijk kan ik nog genoeg tijd vinden om lekker te koken en de recepten uit te schrijven.
Maar komt vast goed. Een mens moet toch eten. En gelukkig heb ik ook een geweldige vriend waar ik altijd op kan rekenen. Vanavond maakt hij bijvoorbeeld wraps met kip die hij zelf gerookt heeft. Toppertje.
Misschien de komende tijd maar weer wat leuke lunches verzinnen om mee te nemen. Een lekkere lunch van thuis zorgt er toch altijd voor dat ik de verleidingen van ander eten kopen kan weerstaan.
- 2 boterhammen
- 4 knakworstjes
- kaas
- zuurkool
- Een recept voor een tosti is natuurlijk niet lastig.
- Beleg één boterham met alle ingrediënten en doe de andere boterham erop.
- Bak de tosti heel rustig in een pan of in een gril- of tosti-ijzer.
- Direct serveren, lekker met een beetje ketchup.
- Wat is jouw favoriete tosti?
- With love,
Plaats een Reactie
Meepraten?Draag gerust bij!