de lekkerste kaas

Recepten met kaas + WIN!

delekkerstekaas

Ik ben gek op kaas, het liefst zou ik overal wel een soort kaas in gooien. Sinds kort ben ik ook helemaal verslaafd aan geitenkaas en langzaam aan het wennen aan blauwe kaas. Ik heb standaard wel een blok kaas en een stuk Parmezaanse kaas liggen, onmisbaar in elke keuken. 

Ik was dan ook erg blij dat ik een samenwerking aan mocht gaan met de kaas webshop www.delekkerstekaas.nl. Leuk voor mij, maar ook leuk voor jullie want ik mag ook nog eens een pakket met 4 verschillende ambachtelijke boeren kazen weggeven aan één van jullie! 

Maar eerst wil ik vier van mijn favoriete recepten met kaas nog eens extra in het zonnetje zetten!

tosticaprese

Tosti bolognese

Als we het over kaas hebben kan een tosti natuurlijk niet ontbreken. Enorm simpel maar wel altijd erg lekker. Deze versie met oude kaas en bolognese saus is mijn favoriet. Als jij het kaaspakket wint dan moet je dit ook echt eens maken!

focacciavijg2Focaccia met vijgen en geitenkaas

Dit is misschien wel één van mijn favoriete recepten in zijn algemeenheid. Ik ben gek op focaccia en deze variant met vijgen en geitenkaas is echt heerlijk. 

risottorucola1Risotto met rucola en rauwe ham

Risotto kan natuurlijk niet ontbreken in dit lijstje. Ik hield nooit van rijst tot ik risotto ontdekte. Zo blijkt maar weer, met kaas maak je alles lekker. Deze risotto met rucola is onwijs lekker met een flinke lading Parmezaanse kaas erin. 

pennepaprikasaus

Volkoren penne met paprikasaus

Pasta en kaas is natuurlijk ook een heerlijke combinatie. Mijn bord spaghetti met gehaktballetjes is niet compleet zonder een beetje geraspte Parmezaanse kaas er overheen.  En hoewel ook die onwijs lekker is, kan ik jullie deze pasta ook echt aanraden. Een heerlijke saus van geroosterde paprika’s, afgemaakt met pijnboompitten. Een zachte romige geitenkaas is hier perfect voor. Een heerlijk simpel en vegetarisch recept. 

 


 

Dankzij de kaas webshop delekkerstekaas.nl kon ik de afgelopen dagen heerlijk genieten van een flinke lading kaas. Ik wist eigenlijk niet eens dat er webshops voor kaas bestonden. Maar nu ben ik helemaal om. 

De kaas krijg je super netjes thuis in een grote doos met koelelementen. Mijn kaas was echt nog flink koud en dat terwijl ik niet thuis was toen het pakketje werd bezorgd. Het heeft een halve dag bij de buurvrouw gestaan. 

Wat ik ook erg fijn vond was dat er papieren bij zaten om de kaas, nadat je ze uit het plastic haalt, goed in kunt verpakken. Onwijs nette service! 

 

WIN!

Ben jij ook een echte kaasliefhebber en kun jij wel weer een flinke lading kaas gebruiken? Je maakt kans op een heerlijk pakket vol met ambachtelijke boerenkazen ter waarde van bijna 25 euro. Ruim 2 kilo kaas, daar kun je wel weer even mee vooruit!

Wat moet je daar voor doen?

1. Mijn Facebook pagina liken.

2. Een reactie waarin je zegt dat je meedoet onder dit artikel achterlaten met een geldig mailadres waarop ik je kan bereiken. 

 

Deze winactie loopt t/m woensdag 5 november 2014, dan loot ik een winnaar. 
 

 

32 antwoorden
 1. Manon
  Manon zegt:

  Lekkere recepten, ik hou ook zo mega veel van kaas! Vroeger lustte ik het nooit, maar sinds ik vegetarisch ben gaan eten, eet ik het regelmatig :) Ik doe ook zeker mee met de winactie, leuk! :D

  Beantwoorden
 2. vivian
  vivian zegt:

  Ik heb laatst de penne thuis gemaakt echt een hele leuke site mirn! heb het recept met de tonijn balletjes ook gemaakt.. en doe graag mee met de kaas wedstrijd!

  Beantwoorden
 3. Kirsty
  Kirsty zegt:

  Hmm ik vind kaas wel erg lekker! Alleen lust ik niet alle soorten (ik vind die blauwe bijvoorbeeld echt niet lekker), ik weet niet of dat in de winactie zit dus ik sla hem voor de zekerheid maar over!

  Beantwoorden
 4. Lizzy
  Lizzy zegt:

  Jum, die recepten zien er stuk voor stuk goed uit! De tosti bolognese lijkt me het lekkerste! Ik ben echt dol op kaas, en ik eet het altijd op brood! Leuke winactie heb je georganiseerd!

  Beantwoorden
 5. Marloes
  Marloes zegt:

  Kaas is de bom. There is no such thing as too much cheese. Al wordt er tegenwoordig wel geroepen dat we er meer van moeten eten. Zelf ben ik echt een fan van lekkere oude kaas met een lik appelstroop. Of pittige blauwe kaas met perenstroop. Jammie jammie. Ik ben wel in om een kaasparty te organiseren. ’s werelds grootste kaasplank, ha.

  Beantwoorden
 6. Diana
  Diana zegt:

  Oh my god, kaas is baas.
  Ik laat bijna nooit wat achter (sorrie) maar nu zou ik graag meedoen met de actie. Love it. En jemig ik had idd tijdje terug die focacia gemaakt, heerlijk!

  Beantwoorden
 7. Anita te Gussinklo
  Anita te Gussinklo zegt:

  O, Mmm wat een heerlijke recepten.
  Ik ben een echte kaasliefhebber dus waag graag een kansje.
  Ik volg je nu op Facebook.

  Beantwoorden
 8. Sanne Becks
  Sanne Becks zegt:

  Die foccacia met vijgen en geitenkaas ga ik zeker eens proberen,nu ga ik hem maken met ricotta want dat heb ik nog liggen.Ik kan niet wachten tot ik zo’n heerlijk stukje in mijn mond heb.
  Ik begin de dag altijd met kaas en bij het avondeten zit meestal ook wel op een of andere manier kaas in verwerkt,heerlijk.
  Ik doe dus graag mee met deze lekkere actie.

  Beantwoorden
 9. Petra L.
  Petra L. zegt:

  Wat een inspiratie zeg! En wat ik zo fijn vind: lekker én makkelijk, de ideale combinatie.
  Ik doe graag mee met je winactie, kaas is áltijd lekker.

  Beantwoorden
 10. Sigrid b
  Sigrid b zegt:

  Goh, wat ontzettend grappig. Zo’n online kaas winkel. Heb er meteen even op gekeken.
  Ik ben gek op kaas! Mijn hele familie is er gek op. Dus zo’n pakket is helemaal welkom. Ik doe graag mee. Heb je Facebook pagina geliked.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *