Rotterdamse foodblogger Mirne

Ik ben Mirne. Een reislustige snoepkont. Een snoepkont was ik altijd al, koken kon ik daarentegen niet. Toen ik uit huis ging maakte ik elke week dezelfde dingen. Wraps, nasi en spaghetti afgewisseld met wat beruchte wereldgerechten uit een pakje. 

Na een paar maanden was ik dat zat. Ik wilde lekkerder eten, gevarieerder eten en meer zelf koken. Als stok achter de deur om nieuwe recepten te proberen ben ik met mijn blog begonnen. Tegenwoordig ben ik de keuken niet meer uit te slaan. Het bloggen is een uit de hand gelopen hobby.

Maar ik ben natuurlijk meer dan een foodblogger. Wanneer ik niet met eten bezig ben, studeer ik. Ik volg een opleiding Crossmediale Communicatie. Daarbij heb ik ook de allerleukste bijbaan. Ik werk als webcare medewerker vanuit huis voor een aantal leuke merken. 

Rotterdam is mijn stad. Niet altijd geweest, maar de laatste jaren dat ik hier woon, voel ik me steeds meer en meer thuis. Je bent in Rotterdam nooit uitgegeten en er zijn elke keer nieuwe plekken te ontdekken.  Als enorme foodie zit ik hier op dit moment helemaal op mijn plek.