New Fork Rotterdam

Coolsingel 141

3012 AG Rotterdam

http://www.newfork.nl

New Fork Rotterdam

Ik was met wat klasgenoten in de stad. We moesten nog aan een opdracht werken. Tijd dus om een leuk en fijn plekje te vinden. Lekker lunchen in de stad is natuurlijk geen probleem, maar een plek waar je ook fijn kunt werken is toch wat lastiger te vinden. Op sommige plekken is er naast je broodje geen ruimte meer voor een laptop op tafel, op andere plekken krijg je vooral vreemde blikken wanneer je wil studeren of werken. En ook in deze tijd is draadloos internet niet overal vanzelfsprekend. 

Bij New Fork is dit allemaal geen probleem. Je bestelt aan de balie en iets later komen ze je broodje brengen. Ondertussen zijn er overal stopcontacten en is er ook gratis wifi. Ik ben fan. Daarbij zit het naast Beurs, veel makkelijker kan het niet worden. 

Het broodje was prima. Ik had een broodje met brie, avocado, honing en pijnboompitjes. Ik had gehoopt op meer avocado, dat viel een beetje tegen. Maar het was wel een heerlijke brie en het brood zelf was ook erg goed. Ik zie mezelf hier nog veel vaker zitten. Er zijn nog veel meer broodjes die ik wil proberen. Ze hebben een aantal vaste broodjes, maar ook een wisselend assortiment. De prijzen zijn trouwens ook enorm netjes. De belachelijk trieste kantine op mijn school is bijna net zo duur, dus ik weet wel waar ik liever naartoe ga.

Ze hebben overigens meerdere locaties. Trek in een gezonde lunch? Stap dan zeker eens naar binnen. 

newfork

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.