Mora Snackbroodjes

Morahamburger

Na de magnetron friet, wilde ik ook deze magnetron Mora snackbroodjes testen. Ze kosten ongeveer 1,20 euro per stuk. Dat is best duur voor 1 broodje, maar dan betaal je natuurlijk wel voor het gemak. De broodjes zijn helemaal compleet met saus. Je hoeft ze alleen even in de magnetron te gooien. 

Ik heb 4 soorten getest. De hamburger, chickenburger, kroketburger en het broodje frikandel. Om te beginnen de hamburger. Van de 4 was dit ook direct mijn favoriet. Het is best veel vlees en dat is ook goed gekruid. De broodjes lijken allemaal op elkaar, ze zijn verrassend stevig. 

De hamburgersaus doet mij direct aan de euroknaller hamburger van de McDonalds denken. Er zit ook augurk in. Ik ben fan van de euroknaller, dus ook over deze hamburger heb ik weinig te klagen.  Als je het vergelijkt met een simpele snackbar en niet met een goede verse hamburger natuurlijk. 

Morafrikandelbroodje

Geen verrassing dat Mora een fatsoenlijke frikandel kan maken. Met dit broodje is dan ook weinig mis. Al moet ik eerlijk zeggen dat een broodje frikandel voor mij niet compleet is zonder de curry, mayonaise en uitjes. Mijn vriend vond het ook jammer dat de frikandel doormidden was gesneden. 

morachickenburger

De chickenburger vond ik niet zo bijzonder. Het was juist de favoriet van mijn vriend. Zo zie je maar weer, smaken verschillen. Wel weer een stevig broodje en een krokante kipburger. Maar qua smaak wat vlak. Ik zou liever een chilisaus op dit broodje doen. 

Morakroketburger

Het broodje waar ik vooraf het enthousiaste over was. Ik zat mezelf al te verlekkeren op een broodje vergelijkbaar met een McKroket. Helaas leek het daar absoluut niet op. De miste de magische saus van de Mckroket. Ben ik de enige die daar echt gek op is? Voor de rest was er met de kroketburger zelf weinig mis. De saus was wel wat zurig. 

Al met al vind ik deze broodjes wel lekkerder dan de magnetron broodjes uit de koeling. Het is handig omdat ze al helemaal compleet zijn. Ze kunnen direct vanuit de vriezer in de magnetron. Wij zouden eerder een doos frikandellen en verse witte puntjes kopen om zelf lekkere broodjes te maken. Maar als simpel snackbroodje bijvoorbeeld op je werk, kan ik best voorstellen dat dit makkelijk is. 

3 antwoorden
  1. Eilish
    Eilish zegt:

    Ik vind juist alleen het kroketbroodje lekker. Natuurlijk tipt die niet aan de mc kroket.. maar ach. Die hamburgers vind ik niet om te vreten. Die van de mc donalds ook niet.

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.