Mini quiche

miniquichemiddel

Niets beter dan een beetje in de keuken staan prutsen als je jezelf niet helemaal lekker voelt. Deze mini quiches zijn het resultaat. Ik heb 2 nieuwe verslavingen. Als eerste mijn muffinvorm, geweldig. Ten tweede de combinatie tomaat, mozzarella en verse basilicum. Dus waarom die twee dingen niet gewoon combineren?

Voor het deeg heb ik dit recept gebruikt: recept van Greendilicious. Perfect! en ook precies genoeg om 6 kleine quiches te maken. Erg fijn deeg om mee te werken. 

De vulling is 1 klein Roma tomaatje per quiche en kleine stukjes mozzarella, de rest vul je op met een mengsel van 1 los geklopt ei met een eetlepel crème fraîche.

Bovenop nog wat geraspte kaas en een basilicum blaadje. Persoonlijk zou ik er de volgende keer meer basilicum in/op doen.

Lunchtijd!

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.