memorylane eten

Lunchen bij Memory Lane Rotterdam

memorylanekaart

Als je samen met een andere foodblogger (Rozemarijn van “Eten met Roos”) gaat lunchen, dan wil je natuurlijk wel een leuk tentje vinden. Na een hoop positieve recensies te lezen kwam ik uit bij Memory Lane in Rotterdam. 

Op een zondag middag lopen we binnen zonder reservering, we worden vriendelijk begroet en gelukkig is er nog een tafeltje voor twee vrij. Wanneer we zitten krijgen we direct een karafje water, met zo’n simpel gebaar voel je jezelf direct thuis. De robuuste inrichting en open keuken zorgen daar natuurlijk ook voor. 

De kaart staat op de muur boven de keuken, wat ongemakkelijk staar ik naar de muur om mijn keuze te maken. Ik vond het een lastige keuze maar ging uiteindelijk voor de zalm tartaar. Al ben ik nog steeds erg benieuwd naar het broodje buikspek en de lasagna Rotterzwam. 

Na het plaatsen van je bestelling kun je met de chef in de keuken meekijken en snel staat er dan een prachtig bordje voor je neus. En een mandje heerlijk zelfgebakken brood. 

memorylaneeten

De gerechten zien er prachtig uit. De smaken zijn simpel en puur, maar kloppen helemaal. De porties zijn bescheiden maar voldoende. 

Op de vrijdag-, zaterdag- en zondagavond serveren ze ook een 3-gangen menu. Daar ben ik nog wel enorm benieuwd naar. Als ze dat met net zo veel smaak in elkaar zetten, dan moet dat wel heerlijk zijn. 

Memory Lane zit net aan de rand van het centrum. Maar voor Memory Lane loop je dat stukje graag even om. 

 

Memory Lane:
Hoogstraat 69a
3011PH – Rotterdam
010 752 13 91

 

2 antwoorden
  1. Emily van Kampen
    Emily van Kampen zegt:

    Over Memory Lane heb ik al zó veel positiefs gelezen en toch ben ik er nog steeds niet geweest. En dat terwijl ik gewoon in Rotterdam woon! De volgende keer moet ik daar toch echt gaan lunchen.

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.