2015 with love

cupcakes

Het is zo snel gegaan, 2015 is alweer bijna voorbij. Het was voor mij en mijn blog een geweldig jaar. Aan het begin van dit jaar was het mijn doel om de 10.000 unieke bezoekers per maand te behalen. Dat hebben we ruim verdubbeld

Ik blog voor mijn eigen plezier. Ik vind het leuk om elke keer nieuwe recepten te proberen en die in groot enthousiasme met jullie te delen. Maar ik vind het ook enorm tof dat er steeds meer mensen zijn die mijn recepten proberen en ook de keuken in duiken. Ik ben blij met elke lezer. Dankjulliewel!

Jamie

Dankzij jullie krijg ik de kans om onwijs toffe dingen mee te maken. Zo zat ik heerlijk te eten bij Jamies Italian, Karakter en Hudson. Ik heb een zomers terrassentour gedaan met de mooiste terrassen van Rotterdam. Genoten van Dudok taartjes en kennisgemaakt met veel toffe merken op verschillende persevents. Ik probeer zoveel mogelijk met jullie te delen, hou daarvoor ook mijn Instagram in de gaten. 

Chicken tikka wrap

Ik heb dit jaar ook de lekkerste dingen gegeten. Bovenstaande chicken tikka wrap van Shirkhan (Foodhallen) was bijvoorbeeld echt heerlijk. Ik heb samen met mijn vriend heerlijk gegeten, zoals bijvoorbeeld een goede hamburger bij Firma Pickles en de avonden dat de barbecue heerlijk is aangegaan voor onder andere verschillende bierkippetjes

Missverstand Antwerpen

Ik ben dit jaar op reis geweest. Gezellig naar Antwerpen met mijn vriend, waar Het Missverstand een echte aanrader is. Heerlijk Vlaams eten. Ik ben samen met mijn hele familie twee weken naar Frankrijk geweest. Heerlijk gegeten en lekker uitgerust. Vervolgens zijn mijn vriend en ik ook nog naar Marrakech gegaan. Daar ben ik naar een leuke kookworkshop geweest en heb ik een echte cultuurshock gehad. 

magnetronfriet

Ook heb ik dit jaar de vreemdste kant en klaar producten voor jullie getest. Van magnetron friet tot lasagne voor 1 euro. Bami en nasi uit blik? Voor jullie probeer ik het allemaal uit. Ik ben benieuwd welke vreemde producten er in 2016 nog bijkomen. 

Ellis gourmet burger

Ik heb zelf ook een echt geweldig jaar gehad. Ik ben enorm blij met mijn baan waar ik op het moment al 9 maanden met heel erg veel plezier werk. Ik ben dit jaar weer met een studie begonnen en dat gaat tot nu toe heel erg goed. Precies vandaag woon ik ook al drie jaar samen met mijn vriend, mijn grote snoepkont en allergrootste liefde. 

Ik kijk enorm uit naar 2016 en ik ga weer proberen om er zoveel mogelijk uit te halen. 

With love, 

Mirne

2 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.